nieuws

ROC Kampen schaft Kalmar reachstacker aan

Warehousing

ROC Kampen schaft Kalmar reachstacker aan
Kalmar reachstacker

ROC Kampen heeft een nieuwe Kalmar reachstaker in gebruik genomen. Deze containerhandler van het type DRF450-75S6XS wordt ingezet voor het laden en lossen van schepen.

De nominale hefcapaciteit van deze Kalmar reachstacker is 45 ton. Dat is tevens de zwaarste uitvoering in deze range. De stackcapaciteit is acht lege en zes volle containers. Deze uitvoering kan vier containers breed in schepen pakken met een restcapaciteit in de 3e rij van 26 ton. De zescilinder dieselmotor geldt als emissiearm. Het Regionaal Overslag Centrum (ROC) Kampen verzorgt het vervoer, overslag en opslag van containers voor de regio’s Overijssel, Friesland en Flevoland. De reachstacker is geleverd door Cargotec Netherlands in Meppel .

Reageer op dit artikel