nieuws

LED-verlichting voor bedrijfswagens

Warehousing

Groothandelsonderneming Würth Nederland heeft een compleet assortiment verlichting van Orsy Mobil voor het in- en exterieur van bedrijfswagens. Zo bevat het gamma onder meer een nieuwe, 35 cm lange LED verlichtingsbalk met grote lichtopbrengst.

LED-verlichting voor bedrijfswagens
LED-verlichting

Deze energiezuinige balk met aluminium behuizing en 36 LED’s voor het interieur heeft een stralingshoek van 100° en wordt standaard geleverd in een IP67 -uitvoering. Verder is er een assortiment conventionele TL-verlichting. Deze is leverbaar als 18 of 36 Watt-model. Het eerste genoemde armatuur heeft een lengte van 40 cm en het grootste model is 65 cm lang. De verlichtingsarmaturen kunnen, indien gewenst, direct op de binnenverlichting van de auto worden aangesloten, zodat de binnenverlichting direct met het openen van het portier aangaat. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de binnenverlichting handmatig te bedienen met een schakelaar. De 12 V verlichtingsspot is te monteren in de auto om de werkplek extra te verlichten.

 

Exterieurverlichting

Speciaal voor het exterieur bevat het assortiment oranjekleurige zwaailampen. Deze zwaailampen kunnen worden geleverd in een uitvoering voor dakmontage of in een magnetische uitvoering. De magnetische uitvoering dient aangesloten te worden op een 12 V-aansluiting, die op verzoek door Würth Nederland kan worden aangebracht. Beide  zwaailampen hebben 360° lichtopbrengst. De magnetische uitvoering is te gebruiken tot een maximum snelheid van 80 kilometer per uur.

Reageer op dit artikel