nieuws

Dutch Romanian Business Award voor CSi

Warehousing

Dutch Romanian Business Award voor CSi
CSi Raamsdonksveer

CSi heeft de eerste Dutch Romanian Business Award ontvangen. De Award werd toegekend aan CSi vanwege sterke groei, heldere focus op duurzaamheid en winstgevendheid van CSi Romania.

De aanwezigheid in Roemenië biedt CSi de mogelijkheid om hoge kwaliteit componenten te produceren tegen lage kosten en tegelijkertijd complexe, op maat gemaakte oplossingen in het hoofdkwartier in Raamsdonskveer (foto) te bouwen. CSi zal de groei in Roemenië in de komende jaren voortzetten en haar activiteiten hier nog verder uitbreiden.

  

Activiteiten

CSi is leverancier van material handling oplossingen voor producenten in de Fast Moving Consumer Goods industrie. In 2005 begon CSi met de bouw van haar eigen productievestiging in Cluj-Napoca, Roemenië.

     

Vandaag de dag is dit Roemeense bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met bijna 200 werknemers. De CSi groep produceert, assembleert en test een grote variëteit aan machines en equipment voor material handling systemen. Het zusterbedrijf van CSi Romania, AlphaLas, levert complexe machines en componenten aan derden.

Reageer op dit artikel