nieuws

Tennant schrobt en zuigt in stilte

Warehousing

Tennant schrobt en zuigt in stilte
Tennant T16

Tennant Company heeft een nieuwe batterijaangedreven opzit-schrobzuigmachine. Deze T16 is speciaal geschikt voor industriele omgevingen, waaronder magazijnen en distributiecentra.

Het geluidsniveau van 68 dB(A) is vergelijkbaar met een normaal gesprek. De Tennant T16 kan uitgerust worden met de ecco-H2O elektrisch geconverteerde watertechnologie, FaST schuimschrobtechnologie en/of ES waterrecyclingsysteem voor een langere reinigende werking. Verder heeft de T16 een intuïtief touch-and-go bedieningspaneel dat zich in het stuur bevindt. Hiermee heeft de bestuurder merendeels beide handen veiilig aan het stuur. Het dagelijkse onderhoud is eenvoudiger met in kleur gemarkeerde contactpunten.

Reageer op dit artikel