nieuws

BITO opent vestiging in Oostenrijk

Warehousing

BITO opent vestiging in Oostenrijk
Bito Adapta Flow doorrolstelling

BITO Lagertechnik – producent en leverancier van magazijnstellingen en kunststofbakken – opent een nieuw filiaal in Oostenrijk. Daarmee wil de magazijninrichter de verkoop daar stimuleren en klanten ter plaatse beter ondersteunen.

BITO is al meer dan 20 jaar op de Oostenrijkse markt aanwezig, maar had daar nog geen eigen vestiging. "Dankzij deze gerichte aanwezigheid met een eigen dochteronderneming in dit land staan we nu nog dichter bij onze klanten en kunnen we hen efficiënter helpen – door onder meer een snellere levering en een verbeterde service", stelt Roland Seebacher, directeur van het nieuwe filiaal. Seebacher is sinds 1 januari 2010 bij Bito in dienst. Naast de opstart van dit nieuw filiaal, houdt hij zich ook intensief bezig met de reorganisatie van verkoopsactiviteiten in Zuidoost-Europa.

 

Expansie

Met de oprichting van een eigen dochteronderneming is ook de buitendienst in Oostenrijk verder uitgebreid. Momenteel telt Bito zeven medewerkers in het Oostenrijkse Linz. BITO heeft 16 filialen in Europa en breidt de laatste jaren steeds verder uit. Als internationale groep telt het concern meer dan 700 werknemers. In 2008 haalde de groep een omzet van 150 miljoen euro. Voor BITO Systems Benelux bedroeg dit 10 miljoen euro. Het hoofdkwartier is gevestigd in het Belgische Aartselaar. De Nederlandse vestiging is in Utrecht.

Reageer op dit artikel