nieuws

Comhan slaat langgoed op met mobiele draagarmstellingen

Warehousing

Comhan slaat langgoed op met mobiele draagarmstellingen
BITO - Comhan

Voor metaalbedrijf Comhan Holland in Uithoorn, heeft BITO Systems met verrijdbare draagarmstellingen een op maat gemaakte oplossing gerealiseerd voor het opslaan van aluminium profielsystemen met een lengte van 6.10 meter.

Het systeem bestaat uit 9 elektrisch aangedreven wagens waarop de draagarmstellingen zijn gemonteerd (foto). Elke wagen, of verrijdbare rij kan ca. 7,5 ton aluminium profielen dragen. Met het door BITO Systems voorgestelde opslagsysteem met verrijdbare wagens wordt de efficiency volgens Comhan flink verhoogd.

 

Ruimtegebrek 

Het metaalbedrijf heeft een enorme voorraad van gemiddeld 800 ton materiaal en daarmee voortdurend gebrek aan opslagruimte. De beschikbare ruimte vlak bij de bewerkingsmachines in de recent uitgebreide bedrijfsruimte wordt met dit mobiele draagarmstellingsysteem nu optimaal benut. Comhan Holland levert in Nederland aan de bouwsector, de industrie en aan de visuele communicatie branche. Daarnaast exporteert het bedrijf ook eigen ontwikkelde profielsystemen naar meer dan 40 landen.

Reageer op dit artikel