nieuws

Feyter neemt heftrucks ZALCO over

Warehousing

Feyter neemt heftrucks ZALCO over
Zalco Hyster

Feyter Forklift Services en Zeeland Aluminium Company in Vlissingen hebben onlangs overeenstemming bereikt in de overname van het rollend materieel op het terrein van de aluminiumproducent.

De in totaal 88 units worden middels een ‘sale-en-leaseback’ constructie aan Zeeland Aluminium Company (ZALCO) terug geleased. Het totale park aan rollend materieel bestaat voornamelijk uit Hyster vorkheftrucks, 38 stuks met hefcapaciteiten van 3 tot 16 ton. Verder betreft het Terberg terminaltrekkers en Spijkstaal elektrovoertuigen. De rest van het materiaalpark varieert van pick-up trucks tot een 25 ton Liebherr kraan.

 

Servicewerkzaamheden

Behalve de overname van het rollend materieel neemt Feyter Forklift Services ook de werkzaamheden in de servicewerkplaats van het aluminiumbedrijf over. De drie onderhoudsmonteurs komen in dienst van Feyter voor uitvoeren van periodiek onderhoud, reparaties en keuringen. Twee monteurs van Feyter worden aan het team toegevoegd.

 

Profieltjes

ZALCO produceert aluminium extrusiepalen en walsplakken in vele formaten. Feyter Forklift Services is officieel dealer en serviceverlener voor Nissan Forklift, Manitou, Kalmar en Dulevo.

Reageer op dit artikel