nieuws

Dodelijk heftruckongeval bij Ter Haak Group

Warehousing

Dodelijk heftruckongeval bij Ter Haak Group
United Stevedores

Een 40-jarige werknemer van de Ter Haak Group werd op het terrein van de terminal van dochteronderneming United Stevedores Amsterdam (foto) aan de Amerikahaven aangereden door een reachstacker van 66 ton en overleed ter plaatse.

Werknemers  en directie van de Ter Haak Group zijn diep geschokt en hebben hun medeleven betuigd aan de familie van de het slachtoffer. Vanochtend zijn er bij de Ter Haak Group diverse bijeenkomsten geweest met het personeel om over de tragische gebeurtenissen van gisteren te praten.

 

Het slachtoffer werkte al twintig jaar voor de Ter Haak Group. Hij laat een vrouw en twee jonge kinderen achter. Politie en arbeidsinspectie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De organisatie wacht de uitkomst van het politieonderzoek af en zal tot die tijd geen verdere mededelingen doen.

Reageer op dit artikel