nieuws

Verpakken krijgt vaste plek op Logistiek.nl

Warehousing

Vanaf vandaag bevat Logistiek.nl een speciale landingspagina met daarop alles over verpakken, etiketteren en ladingdragers. De pagina bevat nieuws, praktijkverhalen en uitgebreide dossiers over hoe tot de juiste keuze te komen bij de aanschaf van machines en materialen.

Verpakken krijgt vaste plek op Logistiek.nl
Verpakkingsmanagement krijgt vaste plek op Logistiek.nl

De pagina is bedoeld voor logistiek managers en verpakkingsmanagers die de verpakkingsprocessen binnen hun magazijn of fabriek willen optimaliseren en daarbij gebruik moeten maken van palletiseerrobots, etiketteermachines of andere verpakkingsgerelateerde machines. Ook kunnen ze alles vinden over het gebruik van ladingdragers, zoals pallets en dozen, en vulmaterialen.

 

Strategische beslissing

De extra focus op verpakkingsmanagement is een strategische beslissing van Reed Business, de uitgeverij van oa Logistiek.nl. Eind vorig jaar werd besloten het specifieke vakblad voor verpakkingsmanagers, Pakblad, niet langer uit te brengen maar deze voort te zetten als topic binnen het vakblad Logistiek en de portal Logistiek.nl.

 

Gratis bijlage Verpakking & Logistiek

Deze week verschijnt bij het maartnummer van Logistiek Magazine een speciale bijlage over Verpakking & Logistiek. Hierin vindt de lezer onder andere een uitgebreid artikel over zogenaamde ‘retail ready’ transportverpakkingen, veranderingen in verpakkingsbelasting en nieuwe technieken voor etiketteren.

 

Klik hier om de nieuwe verpakkingspagina te bekijken. 

     

Klik hier voor een abonnement op Logistiek Magazine

Reageer op dit artikel