nieuws

LED-dockverlichting is veiliger en zuiniger

Warehousing

Met een levensduur van 50.000 branduren zorgt het nieuwe LED Dock Light van Caljan Rite-Hite voor een alternatieve dockverlichting. Heldere verlichting in de trailers vergroot de veiligheid van het daar aanwezige werkzame personeel.

LED-dockverlichting is veiliger en zuiniger
LED-verlichting op het dock

Caljan Rite-Hite introduceert de nieuwste trend in dockverlichting: LED. Dit sluit aan bij de ontwikkeling van efficiëntere verlichting van werkplekken en grotere ruimtes. Het energieverbruik is met 15 Watt beduidend lager dan de traditionele verlichting. De LED-verlichting is ook verplaatsbaar en schokbestendig, waardoor het regelmatig verwisselen van lampen tot het verleden behoort. Verder bieden deze LED’s een goede verlichting in de gehele trailer, of container, waardoor de veiligheid van het laad- en losproces toeneemt.

Reageer op dit artikel