nieuws

BITO viert 50e verjaardag

Warehousing

BITO viert 50e verjaardag
BITO

Magazijninrichter BITO is officieel 50 jaar operationeel in de sector van magazijninrichting en de productie van orderverzamelsystemen en hoogwaardig opslagmateriaal. Bito-Lagertechnik Bittmann GmbH is het moederbedrijf van BITO Systems Benelux in Aartselaar en Utrecht.

BITO heeft zich in die tijd ontwikkeld tot één van de Europese marktleiders op het gebied van opslag- en orderverzamelsystemen en kunststofbakken. De onderneming produceert en verkoopt producten voor de inrichting van magazijnen. De hoofdzetel van staat in het Duitse Meisenheim. In de vestiging in Lauterecken startte de onderneming dit jaar nog met een nieuwe productielijn voor kunststofbakken. In 2008 bouwde het bedrijf een grotendeels volautomatische productiehal voor palletstellingen in Meisenheim. In 1959 werd de officiële overstap naar magazijninrichting gemaakt door Fritz-August Bittmann, nog steeds de huidige eigenaar. Het concern heeft nu 16 filialen in Europa en breidt het de laatste jaren ook uit in India en het Midden-Oosten. Wereldwijd werken er zo’n 740 mensen.

Reageer op dit artikel