nieuws

Spider Logistics tekent contract bij Greencat

Warehousing

Spider Logistics tekent contract bij Greencat
Spider Logistics tekent contract bij Greencat

Morgen komt een delegatie van Spider Logistics naar ICT & Logistiek om een contract te ondertekenen. Op de stand van Greencat (hal 7, A024) kiest Spider definitief voor de webbased versie van TMS Cat4Roadhaulier in combinatie met Cat4Web.

Het nieuwe TMS moet het nieuwe IT-fundament gaan worden onder de dienstverlening van de 4PL supply chain manager Spider. De logistieke dienstverlener haalt met de nieuwe software alle tools in huis om de dienstverlening aan Europese verladers te optimaliseren.

 

600 gebruikers 

Greencat in Gorinchem is onderdeel van de Groeneveld Groep en biedt geïntegreerde IT-oplossingen aan. Het bedrijf heeft 230 medewerkers in Nederland, Frankrijk, België, Engeland en Duitsland. Met zo’n 600 gebruikers is Greencat een vooraanstaande speler in Europa op het gebied van logistieke oplossingen.

 

Meer Logistica-nieuws.

Reageer op dit artikel