nieuws

Gratis adviesdag voor beursbezoekers

Warehousing

Gratis adviesdag voor beursbezoekers
Jan Scheffer (Gnothi Sauton):

Na een interessante beursdag ook nog eens naar huis gaan met een dagje gratis consult van een logistiek adviseur. Bezoekers die zich laten registreren op de stand van de Vela (Vereniging Logistieke Adviseurs) maken kans op deze meevaller in sombere tijden. Vijf adviseurs doen mee aan de actie.

Secretaris Jan Scheffer (Gnothi Sauton): "Het imago van adviseurs kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Daarom starten we een campagne, waarvan dit de eerste activiteit is. Met een dagje gratis advies willen we concreet laten zien, dat een adviseur al snel meer oplevert dan dat hij kost."

 

Elke dag een nieuwe kans

Elke beursdag kiest de Vela (hal 8, stand B099) een bedrijf uit de geregistreerde bezoekers. Daar maakt één van de deelnemende adviseurs een afspraak mee voor een kostenloze adviesdag. De bureaus die mee doen zijn:

Over de drempel halen

De Vela begint de imagocampagne, omdat veel kleinere bedrijven aanhikken tegen de doorgaans hoge advieskosten. "Vaak beseffen ze wel dat ze erg afhankelijk zijn van de aanwezige kennis in het bedrijf en dat iemand met jarenlange ervaring in andere logistieke organisaties welkom zou zijn. We proberen ze hiermee over de drempel te helpen. Maar als we er in slagen om hun mening over het inzetten van adviseurs bij te stellen, is deze actie al nuttig geweest", aldus Scheffer.

 

Andere bestuursamenstelling

Per 1 januari 2010 krijgt het Vela-bestuur een andere samenstelling. Voorzitter Eelco Dijkstra (Europhia) krijgt als vervanger Peter Leerintveld (Logistore). Dijkstra blijft wel in het bestuur, dat verder bestaat uit Peter Halie (Halie Management) en Jan van Doremalen (CQM). Scheffer treedt terug als secretaris. Zijn plaats wordt ingenomen door Godelieve Meeuwissen (Jeroen van den Berg Consulting).

Reageer op dit artikel