nieuws

Odin Warehousing and Logistics breidt logistiek centrum uit

Warehousing

Odin Warehousing and Logistics, een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in onder andere de opslag, behandeling en transport van ferro- en non-ferro metalen, breidt het bestaande logistieke centrum in Rotterdam uit met 5.000 vierkante meter. Met de nieuwbouw kan Odin in de toekomst het merendeel van zijn bedrijfsactiviteiten centraliseren.

Odin Warehousing and Logistics breidt logistiek centrum uit
Artist impression van de nieuwbouw bij logistiek dienstverlener Odin.

Unibouw, specialist op het gebied van turnkey systeembouw, is inmiddels begonnen met de uitbreiding van het pand aan de Klompenmakerstraat in Rotterdam Hoogvliet (Industrieterrein Gadering).

Het betreft de al eerder genoemde extra opslagruimte van ruim vijf duizend vierkante meter en bijna duizend vierkante meter kantooroppervlak.

 

Directe aansluiting

Bovendien voorziet de aannemer het pand van een laadkuil met vier laaddocks. Dit nieuwe pand, waarin de uitbreiding van Odin Warehousing and Logistics wordt gevestigd, ligt direct naast de bestaande expeditie en opslagruimte van de logistiek dienstverlener..

 

Oplevering najaar

Naar verwachting wordt het pand in oktober opgeleverd door Unibouw. Het bedrijf uit Gemert is op dit moment ook bezig met de realisatie van een nieuw logistiek centrum van de Klok Logistics in Nijmegen.

 

Reageer op dit artikel