nieuws

Gegalvaniseerde heftruck voor visverwerker

Warehousing

Gegalvaniseerde heftruck voor visverwerker
Gegalvaniseerde heftruck

Visverwerker en exporteur Warmelo & Van der Drift in Vlaardingen heeft een volledig gegalvaniseerde heftruck in gebruik genomen. Deze is bestand tegen de schadelijke inwerking van zout en pekel.

De bijzondere heftruck is geprepareerd en geleverd door Feyter Forklift Services. Bij deze speciaal uitgevoerde 1.8 tons LPG heftruck van het merk BT zijn de meeste stalen componenten, zoals het gehele chassis, gegalvaniseerd. Ook onder de motorkap is de heftruck voorzien van speciale onderdelen om corrosie te voorkomen. Dit is nodig omdat de heftruck bij de werkzaamheden vrijwel continu in aanraking komt met zout. Warmelo & Van der Drift is actief in het verwerken van haring en de handel in zout.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel