nieuws

De Heftruckgroep verhuist naar groter pand

Warehousing

De Heftruckgroep verhuist naar groter pand
Heftruckgroep Heli & Clark

De Heftruckgroep – bestaande uit Clarklift, Heli Lifttrucks en de serviceorganisatie Totalservice Nederland heeft met ingang van 12 december een nieuw en groter onderkomen in Sint-Oedenrode. Reden is de groei in de heftruckverkopen.

 

Reden van de verhuizing is volgens directeur Don Vernooy van Totalservice Nederland de flinke groei in de verkoop van Heli en Clark vorkheftrucks.

In vergelijking met 2005 is de omzet van de groep tot met eind 2008 met ruim 59% gestegen. De grootste sprong is gemaakt in 2007. Omzet toename t.o.v. van 2005 was ca 41% Ook in 2008 is er dus weer een behoorlijke omzet stijging.  Dit heeft volgens Vernooy gaandeweg geleid tot meer personeel en behoefte aan meer kantoorruimte, een grotere werkplaats en magazijn waar de Eindhovense locatie niet in kon voorzien.

De oorsprong van de Heftruckgroep ligt in de oprichting van Clarklift Nederland in november 1997. Na 11 jaar gevestigd te zijn geweest in Eindhoven, vestigt de heftruckgroep zich nu dus in Sint-Oedenrode op het industrieterrein Nijnsel.

 

Reageer op dit artikel