nieuws

VIL zoekt opvolger voor Alex Van Breedam

Warehousing

VIL zoekt opvolger voor Alex Van Breedam
Alex van Breedam

Het Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) moet op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. De raad van bestuur van de VIL heeft besloten om het mandaat van de huidige directeur Alex Van Breedam, dat een looptijd had van 2003 tot 2008, niet te verlengen.

Van Breedam was de voorbije vijf jaar zowel het gezicht als de stuwende kracht achter de VIL. Hij stond aan de wieg van het instituut en gaf het een vaste plaats in het logistieke en politieke landschap van Vlaanderen en België.

Daarnaast was Van Breedam ook een graag geziene gast in ons land, waar hij zich regelmatig hard maakte voor verregaande samenwerking tussen Nederland en België.

 

Vacature

"We zijn erg tevreden over het werk dat Alex Van Breedam heeft geleverd, maar de voorbije vijf jaar is de logistieke markt grondig gewijzigd en is de visie op logistiek in Vlaanderen veranderd", zegt VIL-voorzitter Danny Van Himste. "Daarom gaan we het mandaat via een vacature opnieuw openstellen."

Het selectieproces zal een paar maanden in beslag nemen. Van Breedam blijft in functie tot een nieuwe algemene directeur is aangesteld.

 

Bron: De Lloyd

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel