nieuws

Wetron digitaliseert rit- en routeplanning

Warehousing

Wetron digitaliseert rit- en routeplanning
Wetron verruilt plankaarten voor een digitaal rit- en routeplansysteem

Wetron Transport & Logistics gaat de ouderwetse plankaarten inruilen voor een digitaal rit- en routeplansysteem. De logistiek dienstverlener wil dat de planners zo meer in- en overzicht over de hele planning krijgen. Wetron maakte al gebruik van een TMS-systeem en beschikt ook over warehouse management software.

Volgens Louis Coenders, managing director van Wetron Transport & Logistics, was het digitaliseren van de planning slechts een volgende logische stap in de automatisering van de logistieke processen. Softwareleverancier Ortec gaat het systeem, Ortec Transport & Distribution (Ortec TD), implementeren.

 

Transparantie

Door inzet van het nieuwe systeem ontstaat meer transparantie in de werkwijze van de planners en kunnen administratieve werkzaamheden efficiënter worden uitgevoerd. Wetron koos verder voor de Ortec software omdat het ook de mogelijkheid biedt het planproces zoals Wetron gewend is, door te laten gaan.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel