nieuws

MotracLinde neemt Monster over

Warehousing

MotracLinde neemt Monster over
MotracLinde neem Monster over

MotracLinde heeft de firma Monster uit Zwijndrecht overgenomen. Hiermee is het aantal personeelsleden van MotracLinde de 300 overstegen, een toename van 50 procent ten opzicht van 2002. Monster is vooral bekend en actief in de regio Rijnmond en met name vanwege korte termijn verhuuractiviteiten van onder andere zware heftrucks en reachstackers in het havengebied.

Grondslag voor de overname is de wens van MotracLinde om een nog sterkere positie in het Rijnmondgebied te verwerven, niet alleen voor de “standaard”-Linde producten, maar zeker ook voor de Heavy Trucks, reachstackers en Empty’s. Joost Buck, Directeur van MotracLinde, over de overname: “Om succesvol te kunnen zijn in de regio Rijnmond, is het van belang dat je opereert vanuit het hart van Rijnmondgebied. Bovendien sluiten de visie en de doelstellingen van beide individuele bedrijven op elkaar aan en is het samengaan een versterking voor beiden.”

 

Taakverdeling

De naam Monster zal voorlopig nog blijven bestaan. Wim Monster wordt de servicemanager voor de regio Rijnmond. Leo Monster zal als adviseur aan de organisatie verbonden blijven. MotracLinde is onderdeel van Pon Holdings. Het bedrijfsonderdeel valt onder Pon Equipement & Power Systems (PEPS).

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel