nieuws

Gondrand bestelt sorteersysteem bij DistriSort

Warehousing

Gondrand bestelt sorteersysteem bij DistriSort
Distrisort

Logistiek dienstverlener Gondrand Traffic heeft een sorteersysteem voor het uitsorteren van schoenendozen bij DistriSort besteld. Het sorteersysteem wordt medio september 2007 opgeleverd. DistriSoft Controls – onderdeel van DistriSort – zorgt voor de besturing van het sorteersysteem.

In plaats van de manuele orderpicking worden de schoenendozen door Gondrand Traffic straks batchgewijs uit het magazijn gepakt. Vervolgens worden de schoenendozen met behulp van het sorteersysteem direct uitgesorteerd naar te beleveren filialen voor die dag.

 

 

 

 

Automatisch

Het door Distrisort geleverde sorteersysteem heeft een capaciteit van 3.600 stuks per uur en is uitgerust met een automatische invoer en heeft 60 bestemmingen. Wanneer de schoenendozen op de opvoerband liggen, worden de barcodes automatisch vanaf de zijkant gelezen. Vervolgens worden de producten automatisch in het sorteersysteem gepositioneerd en worden deze uitgepusht bij de juiste bestemmingen.

 

Reageer op dit artikel