nieuws

Groeneveld IT en Cat Logic gaan samenwerken

Warehousing

Groeneveld IT en Cat Logic gaan samenwerken
Hans Ketterings

Softwareleveranciers Cat Logic (WMS) en Groeneveld IT (TMS), hebben besloten de activiteiten binnen één nieuwe organisatie te bundelen. Het bedrijf krijgt zo totaal meer dan 220 medewerkers en 500 klanten. Hans Ketterings, directeur van Cat Logic, wordt ook directeur van de nieuwe organisatie.

Het bedrijf kan in vijf Europese landen de gehele logistieke IT-keten, van warehouse tot truck, voorzien van technologie. Volgens Ketterings is het doel van de samenwerking meer productiviteit. “Samen kunnen Groeneveld en Cat Logic logistieke organisaties compleet automatiseren,” aldus Ketterings.

 

Vestigingen

In Nederland, België en Frankrijk is Groeneveld IT vooral bekend van boordcomputers. Groeneveld IT maakt deel uit van Groeneveld in Gorinchem. Cat Logic heeft, naast het Rotterdamse hoofdkantoor, vestigingen in Duitsland en Engeland.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel