nieuws

Handpallettrucks leveren 10.000 euro op

Warehousing

Handpallettrucks leveren 10.000 euro op
Beschilderde handpallettruck

BT Nederland, leverancier van magazijntrucks en vorkheftrucks, heeft met een unieke beursactiviteit 10.000 euro bijeengebracht voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. De actie vond plaats tijdens de Logistieke vakbeurs Logistica in Utrecht die in november werd gehouden.

De donatie is dinsdag op het hoofdkantoor van BT Nederland in Ede door Marc Kluitman overhandigd aan de heer S. Groeneveld van de NSGK.

 

Per hoogste bieding

Paintbrush kunstenaar Frans de Weerdt was door de leverancier ingehuurd om op de beursstand handpallettrucks te beschilderen. De gemaakte kunstwerken werden per unieke hoogste bieding te koop aangeboden, waarbij de volledige verkoopopbrengst bestemd was voor het NSGK.

 

Dagelijks truck verkocht

“Het lag voor de hand om NSGK als goede doel te kiezen, omdat de Logistica samenviel met de landelijke NSGK collecteweek” aldus Marc Kluitman, Handpallettruck Manager.

De beursactiviteit trok bij veel beursbezoekers de aandacht. Bijna alle voorbijgangers bleven wel even staan kijken naar de creaties van Frans de Weerdt. Dagelijks werd één exclusief beschilderde handpallettruck verkocht. De biedingen liepen uiteen van 1 tot maar liefst 2750 euro. Aan het eind van de beursdag werd het bedrijf met het hoogste unieke bod bekend gemaakt. Ze sponsorden daarmee de NSGK en ontvingen een unieke Frans

de Weerdt creatie.

 

De volgende bedrijven brachten dat hoogste bod uit:

• Vd Kreeft Vorkheftrucks – Nieuwegein;
• Grobeco Intern Transport – Bakel;
• Sandd – Apeldoorn;
• ’t Web Opleidingen – Hoogeveen;
• Korput Trading – Dongen.

 

Reageer op dit artikel