nieuws

Kunststof bakken van BITO

Warehousing

Kunststof bakken van BITO
BITO-XL met palletvoeten

BITO Systems komt met extra grote, versterkte kunststof bakken, in 800 x 600. De XL 800×600 is vooral geschikt voor transport en opslag van volumineuze/zware producten.

Er zijn twee drie bodemvarianten: standaard (draagvermogen 60 kilo) en dubbele bodem, met of zonder palletvoeten (draagvermogen 150 kilo). Ook zijn er twee hoogten: 320 millimeter (inhoud bij standaardbodem 132,6 liter) en 420 millimeter (inhoud bij standaardbodem 174,4 liter). De bak blijft zelfs met palletvoeten stapelbaar. De stapelbelasting bedraagt 800 kilo.

 

Statische ontlading

Andere noviteiten zijn de dissipatieve kunststof bak (voor een langzame, gecontroleerde ontlading, bijvoorbeeld voor elektronische onderdelen) en de kunststoftray voor automatische traymagazijnen. Deze trays zijn bruikbaar, voor opslag van bijvoorbeeld bakken of kartonnen dozen, voor uiteenlopende stellingbedienings-apparatuur. Hun gladde bodem draagt zorg voor zachte loopeigenschappen. Het draagvermogen is 50 kilo.

 

Gratis handboek

Op de Logistica staat een kleine automatische stelling voor bakken en trays. BITO biedt op de stand ook gratis het nieuwe orderverzamelhandboek ‘De systeemexpert’ aan, met 160 pagina’s over opslag- en orderverzamelsystemen en praktijkvoorbeelden.

 

BITO Systems

– Hal 9

– stand B040

 

Klik hier voor het persbericht over de BITO-XL 800×600

 

Klik voor het persbericht over het gratis handboek op:

 BITO-handboek.doc

 

Klik voor het persbericht over de dissipatieve kunststof bakken op:

 BITO-statische lading.doc

 

En klik voor het persbericht over de kunststoftray op:

 BITO-kunststoftray.doc

 

Lees ook: Orderverzamelen optimaliseren (vraagbaakartikel) en

Orderverzamelen: de uitdaging van het verleden en de toekomst (expertartikel)

Reageer op dit artikel