nieuws

Braziliaans bedrijf bestelt Nederlands sorteersysteem

Warehousing

Braziliaans bedrijf bestelt Nederlands sorteersysteem
Submarino

Postorderbedrijf Submarino in Brazilie heeft bij DistriSort een sorteersysteem besteld. Dit betreft het eerste project van deze system integrator uit Weesp in Zuid Amerika. Het systeem zal eind 2006 in gebruik worden genomen.

In Brazilië is Submarino marktleider in de mailorder-industrie. Het bedrijft biedt een grote diversiteit van producten aan, waaronder: boeken, multimedia en audio-apparatuur.

Gezien de sterke groei in de afgelopen jaren en de verwachte groei voor de komende jaren heeft Submarino besloten om te investeren in het sorteersysteem van DistriSort.

 

Personeelskosten

Belangrijkste reden voor deze investering is de besparing op personeelskosten. Naar verwachting zal door het sorteersysteem een besparing van 60 personeelsleden gerealiseerd kunnen worden

Het sorteersysteem dat een basiscapaciteit van 7200 stuks per uur haalt, heeft 38 bestemmingen. Producten worden automatisch gelezen met een camerasysteem. Vervolgens worden de producten uitgesorteerd in chutes, waarna deze gereed gemaakt worden voor verzending.

 

Zie ook: Boekendistributeur gaat voor sorteersysteem (juni 2006)

 

Zie ook archief: Doordraaien en droppen (augustus 2006)

Reageer op dit artikel