nieuws

Eerste TNO-keurmerken uitgereikt

Warehousing

ZEIST – Nedcon en Hovuma hebben op 24 februari de eerste TNO-keurmerken voor palletstellingen in ontvangst genomen. Nedcon kreeg het keurmerk voor het nieuwe dc van Nippon Express op de Maasvlakte, Hovuma voor een uitbreidingsproject bij koekfabrikant Peijnenburg.

TNO heeft het keurmerk ontwikkeld op verzoek van de Vereniging van Stellingleveranciers (VSL), waarvan behalve Hovuma en Nedcon ook de stellingleveranciers Polypal, Space 2000 en Cor Verkolf Magazijninrichtingen lid zijn. Het keurmerk wordt uitgereikt voor palletstellingen die voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van ontwerp, montage en levering. Het keurmerk is geen garantie dat er niets met de palletstellingen kan gebeuren, maar “geeft de eindgebruiker vertrouwen over de kwaliteit en veiligheid van de geleverde stelling”, aldus directeur Cieremans van TNO Certification.
De TNO-keurmerken werden uitgereikt tijdens een seminar in Zeist met de pakkende titel: Magazijnen, verantwoordelijkheden massaal onderschat. Ruim 130 mensen bezochten het seminar, dat werd geleid door oud-minister Jan Terlouw.

Reageer op dit artikel