nieuws

Cascade op overnamepad

Warehousing

PORTLAND, OREGON – Producent van voorzetapparatuur voor heftrucks Cascade onderhandelt momenteel met Falkenroth Foerdertechnik GmbH & Co over een overname van dit zieltogende Duitse bedrijf. Vorig jaar lijfde Cascade ook al het Duitse Fema Forks en het Italiaanse Roncari Srl in.

Met Cascade zijn ook andere partijen door de zaakwaarnemer van Falkenroth uitgenodigd om een bod te doen. In het geval van een definitieve overname van Duitslands voormalige marktleider Falkenroth verbreedt Cascade het productaanbod aan voorzetapparatuur aanzienlijk en krijgt het Amerikaanse bedrijf een sterke voet aan de grond op het Europese vasteland, verklaart Andy Anderson, Cascade chief financial officer. “Met een overname zijn onze OEM-afnemers ook op de langere termijn verzekerd dat er voldoende capaciteit in huis is om aan al hun productie-eisen tegemoet te komen”. Anderson geeft geen commentaar of Falkenroth al een aquisitiedoel was, voordat het bedrijf eerder dit jaar financieel ineen stortte. Wel verwacht hij binnen de komende twee weken uitsluitsel te kunnen geven over de voorgenomen overname.

Reageer op dit artikel