nieuws

Meer rapportage in Sattstore

Warehousing

ABB heeft versie 9.3 van het warehouse management systeem Sattstore op de markt gebracht. In dit pakket is onder meer de functionaliteit voor management rapportage uitgebreid. Ook zijn de al aanwezige mogelijkheden voor replenishment, stocktaking en label management verder verfijnd.

Sattstore biedt al functionaliteit op het gebied van papierloos orderpicken, internetondersteuning en heeft al diverse gecertificeerde koppelingen naar ERP-systemen. Het systeem is leverbaar op Unix- en Windowsplatform en is meer dan 400 keer geïmplementeerd.
Volgens business manager Jos van Zundert van ABB is het belangrijk om bepaalde functionaliteiten verder te verfijnen. “In veel magazijnen is doorgaans al een optimale logistieke werkwijze geïmplementeerd. Met IT-ondersteuning voor de standaard processen kom je dan niet meer verder. Het komt er dan op aan ook de meer verfijnde logistieke processen te ondersteunen met WMS-functionaliteit. Alleen hiermee kan een investering in WMS een echte besparing betekenen voor de totale logistieke operatie”, aldus Jos van Zundert, die replenishment als voorbeeld noemt.

Reageer op dit artikel