nieuws

Nieuwe dealers voor Chinese heftruckmerk Heli

Warehousing

Het Brussels MP Products, importeur van het Chinese vorkheftruckmerk Heli, heeft nieuwe dealers. Voorheen werd het merk op de markt gezet door ABB de Langstraat maar deze is gestopt.

Het Belgische Motor Products, importeur van het Chinese vorkheftruckmerk Heli heeft drie nieuwe dealers. Het merk werd enige tijd vermarkt door ABB de Langstraat, maar deze is gestopt. Motor Products gaat nu het merk hernieuwd op de markt zetten. Nederlandse dealers zijn ondermeer Webo, Meerman intern transport en Clark Totalservice Nederland (onderdeel van Clarklift). De importeur zoekt nog zo’n twe a drie dealers, die het merk willen voeren. Directeur Don Vernooy van Clarklift wil meer naar een strategie van multibranding. “Met het merk Heli erbij, worden we minder afhankelijk van de verkoopresultaten van Clark. Daartoe is onder andere de nieuw opgerichte serviceorganisatie losgekoppeld van de verkoopactiviteiten van Clarklift. Daarnaast verkopen we de Atlet magazijntrucks, de Spaanse Tecna elektroheftrucks en nu dus ook Heli.”

Reageer op dit artikel