nieuws

Kooi start programma occasions

Warehousing

Kooi in Oude Leije heeft een speciaal programma voor gebruikte machines, als heftrucks ontwikkeld, Met dit programma kunnen klanten behalve nieuw nu ook kiezen voor een Kooiaap Top Occasion. Dit zijn inruilers en demo’s die technisch geheel in orde zijn gemaakt. Elke machine in dit programma is BMWT-goedgekeurd.

Detail van een ingebrachte machine….en detail van een Kooiaap Top Occasion

Met de verkoop van occasions speelt Kooi in op een toenemende vraag vanuit de markt, naar goedkopere machines. Omdat het bedrijf controle op de kwaliteit wil houden, is gestart met het programma Kooiaap Top Occasion.
Klanten zijn meestal diegenen die genoegen nemen met een machine die niet over de nieuwste ontwikkelingen beschikt, maar die wel een goede prijs-kwaliteitsverhouding willen. Ze hebben behoefte aan een extra machine, maar willen of kunnen deze niet financieren. Ook kan het gaan om logistiek managers die een concept willen uitproberen met een goedkope machine.
De occasions zijn machines die niet ouder zijn dan 1997. De beste inruilmachines worden geselecteerd, geïnspecteerd en daarna technisch 100 procent in orde gemaakt door een gecertificeerde Kooiaap servicedealer. Versleten en beschadigde onderdelen worden vervangen en het lakwerk wordt nagekeken en zonodig bijgewerkt. Als laatste volgt een BMWT-keuring.

Reageer op dit artikel