nieuws

QAD neemt TRW ISCS-activiteiten over

Warehousing

QAD neemt de activiteiten over van TRW Integrated Supply Chain Solutions (TRW ISCS) in tien Europese landen en in Noord-Amerika. QAD betaalt voor de overname één miljoen dollar in contanten. TRW ISCS, tot voor kort een QAD Alliance Partner, biedt diensten en ondersteuning aan QAD-klanten in Europa. De aanwezigheid van QAD in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) wordt door deze deal sterk vergroot.

Verder zullen de transactie- en integratiekosten tussen de vier en de vijf miljoen dollar belopen. QAD verwacht dat de overgenomen onderdelen jaarlijks tussen de 13 en 15 miljoen dollar genereren en in de tweede helft van 2003 aan de winst bijdragen.

Door de overname krijgt QAD de beschikking over nieuwe eigen vestigingen in vier Europese landen: België, Portugal, Spanje en Zwitserland. QAD is hiermee in 13 EMEA-landen vertegenwoordigd. De overname betekent tevens dat QAD de wereldwijde rechten krijgt van AIM Warehousing van TRW, dat geïntegreerd is met de ERP-oplossing MFG/PRO van QAD.

Reageer op dit artikel