fotoreportage

WMS-dag 2016 in beelden

Warehousing 2876

WMS-dag 2016 in beelden

E-fulfilment groeit hard, maar wat verandert er aan de eisen waaraan een softwaresysteem voor magazijnbeheer moet voldoen? Tijdens de WMS-dag 2016, initiatief van Logistiek, die vandaag wordt gehouden in Den Bosch staat die vraag centraal.

WMS-dag 2016  werd vanochtend afgetrapt door Heres Stad, hoofdredacteur van Logistiek gevolgd door drie inspirerende sprekers: Denis Weiland, Senior Manager Logistics bij Docdata vertelde over de keuze voor het zelf ontwikkelen van een maatwerkpakket als onderscheidend element. Steven Dhondt, Prof.dr. aan de K.U. Leuven en werkzaam bij TNO vertelde hoe de toekomst er uit ziet als de robot de baas van het magazijn wordt en in hoeverre de technologie flexibilisering van arbeid mogelijk en noodzakelijk maakt.

Onder het mom: e-commerce verandert distributiekanalen drastisch ging Frederik Nieuwenhuys, ondernemer van Picnic in op de strategie van deze start up. Vervolgens konden de honderden bezoekers kennis opdoen en discussiëren tijdens vijftien kennissessies en in de tientallen stands van de sponsoren. E-commerce ondernemer en autocoureur Tom Coronel sluit vanmiddag de WMS-dag af met een inspirerende presentatie over zijn e-business Create2Fit.

Reageer op dit artikel