fotoreportage

Logistica: opvallende foto’s van de voorbereidingen

Warehousing

Logistica: opvallende foto’s van de voorbereidingen
Pennen, opladers, doppers, magazines; we slepen weer heel wat mee naar Utrecht!

Druk met de voorbereidingen van de Logistica? Stuur ons uw mooiste foto’s van de opbouw en/of de voorbereidingen.

Logistica, de grootste vakbeurs in de Benelux voor professionals in de logistiek, is van 10-13 november n de Jaarbeurs in Utrecht, tegelijkertijd met ICT&Logistiek.

Logistiek.nl is, als hoofdmediapartner, natuurlijk al maanden druk met de voorbereidingen. Onze eerste slag is inmiddels geslagen met een dubbeldik Logistiek-nummer. De zeecontainer waar we tijdens de vakbeurs in verblijven wordt donderdag in Utrecht geleverd, spannend! Onze Celeste van marketing is ondertussen ook bijzonder druk met het voorbereiden van onze aanbiedingen en verzamelen van gadgets… 

Stuur uw foto’s van de Logistica-voorbereidingen

Wij zijn dus helemaal in de stemming! U ook? Heeft u ook gekke, grappige, bijzondere foto’s van de opbouw en de voorbereidingen? Leuke, opvallende foto’s van hardwerkende collega’s? Stuur ze met een passend bijschrift naar marjanlijftogt@vakmedianet.nl ovv Foto’s Logistica.

Reageer op dit artikel