fotoreportage

Máxima steelt show bij opening ‘groenste’ fabriek

Warehousing

Máxima steelt show bij opening ‘groenste’ fabriek

Hare Majesteit Koningin Máxima opende in Haaksbergen afgelopen vrijdag de groenste fabriek van Nederland. De CO2-neutrale fabriek is gebouwd door Unipro, producent van kunstharsvloeren en lijmen en leverancier van diverse vloersystemen voor renovatie en nieuwbouw.

Geheel in stijl in een felgroene jurk en opvallend hoofddeksel arriveerde de koningin vrijdagochtend op bedrijventerrein Stepelerveld in het Twentse Haaksbergen om de openingshandeling te verrichten van het nieuwe Unipro bedrijfspand. De koningin liet zich een dag voor haar 43ste verjaardag in een speciale koepeltent uitgebreid welkom heten door het management van Unipro en burgemeester Gerritsen van Haaksbergen.

Veel belangstelling

Onder grote belangstelling van genodigden, hoogwaardigheidsbekleders media en de in grote getale toegestroomde Haaksbergenaren en Oranjefans verrichtte Koningin Máxima aansluitend op een podium de symbolische openingshandeling van de ‘groenste’ fabriek van Nederland middels een druk op een knop, waarmee een biogas gestookte pelletkachel werd geactiveerd.

Rondleiding

Na de opening liet de koningin zich tijdens een rondleiding door het energiezuinige bedrijfsgebouw uitgebreid inlichten door het personeel en het management van Unipro.

SSI Schäfer richtte magazijn in

Het magazijn van Unipro is volledig ingericht door SSI Schäfer. Het grondstoffenmagazijn en de afdeling werkvoorbereiding zijn ingericht met palletstellingen voor de opslag van Europallets en IBC-containers met vloeistoffen. Verder is er een bigbag-ruimte waarin grote hoeveelheden krijt en hars in bigbags op DIN- en blokpallets kunnen worden opgeslagen in palletstellingen.

Reageer op dit artikel