blog

“Ik verwacht een zeer informatieve beurs…”

Warehousing

“Ik verwacht een zeer informatieve beurs…”
Anton van Loon over de Logistica

De vakbeurs Logistica komt er weer aan. De ervaren Logistica-ganger Anton van Loon, directeur BMWT (sinds 1992) opent deze unieke Logistica-weblog-estafette op Logistiek.nl om u alvast een beetje in de stemming te brengen. Van Loon geeft het stokje door aan Pank Hertsenberg.

"Ik ben sinds 1992 bij alle edities van de Vakbeurs Logistica aanwezig geweest. Aan de Logistica van 2006 bewaar ik goede herinneringen. Tijdens een innovatielunchbijeenkomst schoven alle relevante partijen aan. Ook de toenmalige minister van Economische Zaken, de heer Wijn, bezocht dat jaar de Vakbeurs. Dat jaar heeft de aanzet  gegeven tot een innovatieproject. 30 bedrijven zijn hierbij betrokken, gezamenlijk kregen ze 1,8 miljoen aan innovatiesubsidies."

 

"Ik herinner me een mooi moment in 1997, er werd een seminar georganiseerd door HBO-studenten rondom de carrière-mogelijkheden binnen de logistiek. Dit stond onder voorzitterschap van professor Van Goor. De zaal zat helemaal vol!"

 

Veiling gebruikte heftrucks

"Dit jaar verwacht ik een strak georganiseerde, zeer informatieve beurs. Ik ben benieuwd hoe de veiling van gebruikte heftrucks zal verlopen.

Momenteel zijn we druk bezig met de organisatie rondom de Logistica Award. Er zijn maar liefst 16 inschrijvingen. Daarnaast zullen we rondom de uitreiking een innovatiemarkt organiseren."

 

Zes uur thuis

"Grappig is dat de discussie over de avond openstelling iedere keer weer terug komt. Steeds blijkt weer dat de gemiddelde Nederlander toch echt het liefst ’s avonds om 6 uur thuis de warme avondmaaltijd gebruikt."

 

Anton van Loon geeft deze Logistica-weblog-estafette door aan Pank Hertsenberg van Toyota Material Handling Nederland en stelt hem de vraag:

 

"Welke vraag over de Logistica zou je zelf heel graag beantwoorden?"

 

Naar alle Logistica-blogs…

Reageer op dit artikel