artikel

Automatische oplossingen van heftruckleveranciers op een rij

Warehousing 892

Automatische oplossingen van heftruckleveranciers op een rij

De grote heftruckfabrikanten ontwikkelen AGV’s voor warehousing en productie omgevingen. Bij warehousing- en orderpick-activiteiten worden meer en meer tot AGV omgebouwde magazijntrucks ingezet.

De tijd dat AGV’s enkel op maat werden gebouwd, is voorbij De grote material handling aanbieders roeren zich flink op de AGV markt. De markt wordt meer en meer voorzien van hybride systemen; conventionele serie-(magazijn)trucks worden omgebouwd zodat ze ook zelfstandig kunnen opereren.

Jungheinrich heeft de Auto Pallet Mover EKS 210a. Dit is een orderpicktruck die speciaal gebouwd is om goederen van en naar een bepaald punt te vervoeren.  De autonome reachtruck R-MATIC van

Bekijk alle oplossingen (video’s) 

 

Linde transporteert goederen op pallets tot 1.6 ton volautomatisch naar hoge stellingen, en kan ze daar tot een hefhoogte van tien meter zelfstandig opslaan en ophalen.
De jongste magazijntruck van Toyota met AGV-techniek is de Autopilot. Koni heeft deze AGV onlangs in gebruik genomen. Still heeft onder meer de iGoEasy voor het automatiseren van relatief kleinere transportvolumes.

Reageer op dit artikel