artikel

Visie op warehousing in 2020

Warehousing 2202

Visie op warehousing in 2020

Nu het bedrijfsleven in hoog tempo grote verandering ondergaat, heeft Zebra Technologies de markt voor warehousing onderzocht. IT en operationele professionals afkomstig uit de productie, retail, groothandel en transport delen hun visie en plannen voor de komende vijf jaar. 

De groei in omnichannel retail en de vraag om sneller te leveren hebben enorme impact op de supply chains voor de distributie van consumentenproducten. Het winkelgedrag van consumenten verandert. Het gebruik van mobiele devices in winkels neemt toe. Daardoor ontstaat de behoefte aan slimmere warehouses voor het beleveren van de veeleisdende consumenten van vandaag.

Veranderende eisen dwingen bedrijven tot investeringen in technologie zoals labeling en (bar)codering. Ook zet de trend naar meer duurzame warehouses door.

Lees meer over dit onderzoek en download de whitepaper.

Reageer op dit artikel