artikel

Logistiek Live: logistieke succesfactoren moet u zien

Warehousing

Logistiek Live: logistieke succesfactoren moet u zien

Het succes van een magazijnoperatie zit ‘m in de details. Die leest u niet alleen in bladen en hoort u niet alleen op congressen, maar die moet u ook met uw eigen ogen zien. Dat is het idee van Logistiek Live.

Samen met vakgenoten krijgt u een rondleiding door een succesvol logistiek bedrijf en hoort u van de logistiek manager ter plekke het eerlijke verhaal over welke keuzes zijn gemaakt en hoe die hebben uitgepakt.

Op donderdag 15 oktober 2015 vindt Logistiek Live plaats. We vertrekken vanuit Utrecht richting de verschillende logistiek bedrijven. Voor de eerste 40 deelnemers bieden wij dit jaar, voorafgaand aan de bedrijfsbezoeken, een Early Bird Experience aan in Flora Holland Aalsmeer.

Programma Logistiek Live 2015:

06:30 EARLY BIRD EXPERIENCE Als Logistiek Manager bent u waarschijnlijk vaak vroeg uit de veren. De hectiek van de dag wacht op u. Uw deelname aan Logistiek Live geeft u de mogelijkheid om in een aantal interessante bedrijven een kijkje te nemen en te aanschouwen op welke manier zij de logistiek bedrijven. Voor 40 deelnemers stellen wij voorafgaand aan dit bedrijfsbezoek, een Early Bird Experience aan in Flora Holland Aalsmeer.Lees meer >
09:00 ONTVANGST
09:25 OPENING
09:30 PLENAIR Logistiek Manager van het Jaar 2015 Edwin Wenink, Manager Supply Chain Floraholland Naaldwijk, vertelt over zijn logistieke vakkennis om Hubways samen te stellen. Modal shift, stromen bundelen en IT-applicaties voor Hubways zijn stuk voor stuk innovatief, baanbrekend en belangrijk om de positie van Nederland in flora te behouden.Edwin is een inspirator die met zijn enthousiasme en creativiteit daadwerkelijk veranderingen teweegbrengt in een traditionele supply chain.
10:00 PLENAIR Korte impressie van de bedrijfsbezoeken door de partners
10:55 ROUTES Vertrek bussen bedrijfsbezoeken: Lunch in de bus of op locatie
1. Groothandel Rexel & Logistiek dienstverlener CB
2. Distributiecentrum Timberland
3. Logistiek dienstverlener Kuehne+Nagel [VOLGEBOEKT]
4. Distributiecentrum Herbalife
16:30 PLENAIR Samenvatting bedrijfsbezoek door de Logistiek Managers en bezoeker aan het woord. Wat hebben we gezien/geleerd van de bedrijfsbezoeken
17:00 AFSLUITING Afsluiting met borrel

Meer info: www.logistieklive.nl

Reageer op dit artikel