artikel

Initiatiefnemers Veiligste Magazijn van Nederland

Warehousing

Initiatiefnemers Veiligste Magazijn van Nederland

De prijs ‘Het Veiligste Magazijn’ is bestemd voor het magazijn, warehouse of distributiecentrum waarin veiligheid het best is verankerd in de dagelijkse operatie. Naast veiligheid let de jury ook op ergonomie en welzijn. Het Veiligste Magazijn is in 2004 al in het leven geroepen en vormt een onderdeel van het evenement de Dag van het Magazijn.

Elk magazijn, warehouse of distributiecentrum kan zich inschrijven en een poging wagen om na DHL (2006), Intel (2007), Caterpillar Logistics (2008), Corus Staal (2009), Nissan Motor Parts Center (2010), AkzoNobel (2011), Philips (2012) uitgeroepen te worden tot Veiligste Magazijn van 2013

 

De vier initiatiefnemers van het Veiligste Magazijn van Nederland zijn:

 

Randstad

Randstad is een internationale, zakelijke dienstverlener met werkmaatschappijen in Europa en Noord-Amerika. De Randstad Groep is een van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in onder meer Nederland en België.


www.randstad.nl

BMWT

BMWT is de brancheorganisatie van importeurs of fabrikanten van Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmaterieel. Onder dat laatste vallen ook heftrucks, magazijntrucks en tractiebatterijen.


www.bmwt.nl

Logistiek Magazine

Logistiek Magazine is al 20 jaar hét vakblad voor logistiek professionals op managementniveau. Een vakblad vol managementinformatie dat de logistiek professional ondersteunt bij investeringsbeslissingen en de optimalisatie van de bedrijfsvoering.

www.logistiek.nl/

EVO
EVO behartigt de logistieke belangen van 20.000 bedrijven die goederen te vervoeren hebben. Met elkaar zijn de leden van EVO verantwoordelijk voor 1,3 miljoen banen en meer dan 70 procent van alle goederenverplaatsingen in Nederland inclusief import en export, over weg, water rails en door de lucht.

www.evo.nl

 

Lees ook: Beoordelingscriteria Veiligste Magazijn

Reageer op dit artikel