artikel

Wat is de WMS-dag?

Warehousing

De WMS-dag is hét congres voor iedereen die magazijnprocessen wil optimaliseren met een ondersteunend softwarepakket.

Op donderdag 26 april 2012 organiseert Vakblad Logistiek, in het NBC in Nieuwegein, voor de 17e keer de WMS-Dag. Logistieke stromen binnen de keten worden complexer en voor het aansturen en beheersen van deze stromen is software onmisbaar. Een WMS staat daarin nooit op zichzelf. Elke schakel in de keten moet optimaal aansluiten op de andere schakels. Door een integrale benadering van warehousing- en transportactiviteiten, zijn flinke verbeterslagen te maken.


De nieuwste ontwikkelingen op een rij

Onder leiding van de dagvoorzitter presenteren wij u een programma met interessante praktijkcases, workshops en presentaties van toonaangevende sprekers uit de logistiek. In één dag bent u volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen logistieke software.


Uw netwerk

Bovendien hebt u volop de mogelijkheid om te netwerken met uw branchegenoten. Tevens zijn toonaangevende leveranciers van WMS- en TMS-systemen aanwezig zodat oriënteren op een nieuw systeem, of een update daarvan, zeer efficiënt wordt ingevuld.

Houdt u deze website in de gaten voor de laatste programma-updates! Wij zullen voortdurend interessante sprekers en cases toevoegen.


Inschrijven

Wilt u deelnemen aan de 17e WMS-Dag? Dan kunt zich online aanmelden.
De deelnamekosten zijn verschillend per doelgroep.

 

www.wmsdag.nl

 

Reageer op dit artikel