artikel

De wedstrijdprocedure

Warehousing

De wedstrijdprocedure
Het Veiligste Magazijn van Nederland

Elk bedrijf wil weten hoe het staat met de veiligheid in zijn magazijn, dc of warehouse, kan zich aanmelden middels een inschrijfformulier. De eerste selectie vindt plaats op basis van de ingevulde formulieren. Daarna volgt een beoordeling door experts van het CCV.

De inschrijving voor de verkiezing van het Veiligste Magazijn is gestart. Ieder bedrijf dat geïnteresseerd is, kan zich inschrijven tot en met vrijdag 1 juni.

      

Tweede ronde

Op basis van de inschrijfformulieren maakt de jury een eerste selectie. Het resultaat daarvan is een lijst met maximaal tien magazijnen. Deze magazijnen krijgen vervolgens een bezoek van inspecteurs van het CCV.

 

Rapporten

De bezoeken van de CCV-inspecteurs zullen in de maanden juli en augustus van dit jaar plaatsvinden. Deze bezoeken resulteren in uitgebreide rapporten. Op basis van deze rapporten kiest de jury de drie genomineerden. Dat zal ongeveer in augustus 2012 plaatsvinden.

     

Jurybezoek

De drie genomineerden worden vervolgens nog een laatste keer bezocht door de jury. Tijdens de Dag van het Magazijn in oktober 2012 wordt tenslotte de winnaar bekend gemaakt.

    

Heeft u vragen omtrent de organisatie van deze prijs, of inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Harm van Bezouw van BMWT-Keur, tel. (070) 301 01 03, mailto:h.vanbezouw@bmwt.nl.

 

Insturen

E-mail, stuur of fax het formulier ingevuld naar:

  

Het Veiligste Magazijn / BMWT-Keur

t.a.v. H. van Bezouw

Vlietweg 17u

2266 KA Leidschendam

fax. (070) 317 60 58

h.vanbezouw@bmwt.nl

 

Uw aanmelding moet uiterlijk vrijdag 1 juni 2012 bij de organisatie binnen zijn:

 Inschrijfformulier Veilligste Magazijn 2012.doc
Reageer op dit artikel