artikel

Initiatiefnemers

Warehousing

Initiatiefnemers
Initiatiefnemer Veiligste Magazijn

Het Veiligste Magazijn is ooit in het leven is geroepen door BMWT, Randstad, VTL en het vakblad Transport+Opslag. Deze partijen zijn samen ook verantwoordelijk voor de Dag van het Magazijn, die voor het eerst in 2004 plaats vond. Inmiddels is Transport+Opslag samengesmolten in Logistiek Magazine / Logistiek.nl. Ook is EVO toegetreden tot de organiserende partijen.

VTL

VTL is hét centrum voor ontwikkeling van mensen in Transport en Logistiek. VTL verzamelt kennis en maakt deze toegankelijk voor de sector. Hiermee stimuleert VTL de continue ontwikkeling van mensen, in elke fase van hun loopbaan.

www.vtl.nl

  

 

Randstad

Randstad is een internationale, zakelijke dienstverlener met werkmaatschappijen in Europa en Noord-Amerika. De Randstad Groep is een van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in onder meer Nederland en België.

www.randstad.nl

 

      

BMWT

BMWT is de brancheorganisatie van importeurs of fabrikanten van Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmaterieel. Onder dat laatste vallen ook heftrucks, magazijntrucks en tractiebatterijen.

www.bmwt.nl

  

 

Logistiek Magazine

Logistiek Magazine is al 20 jaar hét vakblad voor logistiek professionals op managementniveau. Een vakblad vol managementinformatie dat de logistiek professional ondersteunt bij investeringsbeslissingen en de optimalisatie van de bedrijfsvoering.

www.logistiek.nl/

 

  

EVO
EVO behartigt de logistieke belangen van 20.000 bedrijven die goederen te vervoeren hebben. Met elkaar zijn de leden van EVO verantwoordelijk voor 1,3 miljoen banen en meer dan 70 procent van alle goederenverplaatsingen in Nederland inclusief import en export, over weg, water rails en door de lucht.

www.evo.nl

Reageer op dit artikel