artikel

Logistiek.nl zoekt interessante praktijkverhalen!

Warehousing

De bouw van een magazijn succesvol afgerond? Logistieke verbeteringen doorgevoerd met een nieuw TMS, WMS of ERP? Het uitbesteden van het heftruckpark bleek een klapper? Laat ons weten hoe u uw magazijn of logistieke proces heeft verbeterd en lever een praktijkverhaal aan.

Aanmelden van een praktijkverhaal kan per voorkeur via dit online aanmeldformulier

 

U kunt ook de gegevens mailen naar marjan.lijftogt via dit invulformulier:

 Invulformulier aanleveren praktijkverhaal 2011.

De tekst wordt altijd geredigeerd door onze eindredactie (reclameboodschappen worden onmiddellijk verwijderd!). Deze wijzigingen worden niet teruggekoppeld. 

 

Toelichting op het aanmeldformulier 

 

Kop: Scherpe conclusie/inhoud van het artikel

  

Intro: Maximaal 50 woorden met de samenvatting van uw artikel. Heel kort: Wat is er precies geïmplementeerd en bij welk bedrijf? Wat zijn hierbij de opmerkelijkste voordelen? Bestand opmaken in Word, geen pdf’s.

 

Tekst: Vertel in minimaal 400/500 woorden (maximaal 1.000) kort hoe de situatie voorheen was, waarom zijn er wijzigingen doorgevoerd, maar vooral hoe is dat aangepakt en wat zijn de concrete resultaten (graag mét cijfers) van de logistieke vernieuwing. Let op: vooral een uitwerking van de aanpak en de concrete resultaten zijn belangrijk. Heel graag met een reactie van de logistiek manager!

 

Eventueel afsluitend met een lijstje met een paar tips.

Ook hier: tekst toesturen in Word, geen pdf’s!

 

Foto’s: Heel graag ontvangen wij foto’s (minimaal 1, maximaal 10) om het geheel te illustreren; foto’s graag van het logistieke proces/transport en mensen die aan het woord komen.  

Deze foto’s moeten minimaal 300 dpi zijn. Foto’s als aparte bestanden meezenden svp, niet in het Word-bestand plakken.      

 

Overige gegevens: De bezoekers van Logistiek.nl kunnen in het ‘overzicht Praktijkverhalen’ selecteren op diverse onderdelen als leverancier, genre, bedrijfsgrootte, onderwerp, branche. Daarom ontvangen wij graag aanvullende gevens van u.

   
Leveranciersoverzicht

We bieden een extra service naar leveranciers. In het leveranciersoverzicht komt namelijk onder de bedrijfsnaam automatisch een overzicht van alle praktijkverhalen die aangeleverd zijn deze leverancier.

 

Bekijk hier ons overzicht aan praktijkverhalen

Reageer op dit artikel