artikel

Leer terugverdienen in het Auto ID DemoTheater

Warehousing

Leer terugverdienen in het Auto ID DemoTheater
Auto id demotheater ict & logistiek 2010

Op de vakbeurs ICT & Logistiek 2010 is een speciaal AutoID DemoTheater te vinden. Verschillende implementaties passeren de revue. Hierbij staan de terugverdieneffecten van investeringen centraal.

Hoe is een ketenproces optimaal in te richten met toepassing van hard- en software voor automatische identificatie? En hoe verdient u op korte termijn uw investering terug? In het AutoIDDemoTheater vindt u het antwoord. AIM Nederland zoomt op dit paviljoen in op een aantal identificatietechnieken zoals Barcodes, RFID, Visiontechnologie en stemherkenning (voice).

   

Visueel ondersteund

In een presentatie van 20 tot 25 minuten passeren verschillende implementaties van AutoID-projecten de revue. Hierbij staan de terugverdieneffecten van gedane investeringen in AutoID projecten centraal. De presentatie wordt visueel ondersteund met verschillende, in de keten toepasbare, hard- en software.

 

"De huidige economische crisis noopt veel bedrijven kritisch om te gaan met onder meer, het investeren in bedrijfsmiddelen", aldus AIM-voorzitter Wim Ceelen in een toelichting. "Alleen als aantoonbaar gemaakt kan worden dat een investering op afzienbare termijn kan worden terugverdiend zal tot uitvoering worden besloten. Het streven naar een steedshoger niveau van efficiency onder meer door het adequater inrichten van ketenprocessen is voor het management een steeds belangrijker item aan het worden. Investeringen moeten op korte termijn worden terugverdiend, besparingen moeten "coute que coute" worden gerealiseerd om de continuïteit te kunnen waarborgen."

 

De presentatie is dagelijks om 11:00, 13:00 en 15.00 uur.

 

Reageer op dit artikel