artikel

Executive seminars op ICT & Logistiek

Warehousing

Executive seminars op ICT & Logistiek
Ploos van amstel ict en logistiek

Nieuw in 2010: een gratis toegankelijk en onafhankelijk congresprogramma. Vanuit hun eigen vakgebied vertellen diverse topsprekers over de nieuwste IT-trends en -ontwikkelingen binnen de logistieke keten.

Het congresprogramma vormt een belangrijk onderdeel van de beurs.

Onafhankelijke deskundigen presenteren hun visie op een breed scala aan trends die spelen in de logistieke keten. Bezoekers van het congresprogramma krijgen naast deze visie vooral praktische oplossingen gepresenteerd voor de logistieke knelpunten waar zij dagelijks mee te maken hebben, of die in de nabije toekomst gaan spelen.

   

Verlagen werkkapitaal

Zo vertelt Rob Geilleit van IPL Consultants hoe u van ERP een succes maakt. Andere sprekers zijn onder andere Dr. Walther Ploos van Amstel (foto). Hij geeft zijn visie op het inzetten van logistiek voor het verlagen van het werkkapitaal. Warehouse Management expert Jeroen van den Berg houdt twee seminars. Eén specifiek voor logististiek dienstverleners. Hierin kijkt hij wat logistiek dienstverleners kunnen doen om tot topprestaties te komen. Hierbij wordt niet alleen naar de rol van moderne ICT-systemen (WMS) gekeken, maar ook naar de organisatie op de werkvloer en de samenwerking met opdrachtgevers. Met stapsgewijze verbeteringen kunnen logistiek dienstverleners concurrentievoordeel halen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun opdrachtgevers. Zijn andere seminar gaat over het optimaliseren van de supply chain waarbij de foodsector als voorbeeld wordt genomen.

 

Het volledige congresprogramma is te vinden op de site van de beurs.

 

Gratis toegang vakbeurs ICT & Logistiek
Toegang tot de beurs is gratis na voorregistratie. Vraag hier uw gratis toegangsbadge aan.

Reageer op dit artikel