artikel

Noppenfolie/ foam

Warehousing

Noppenfolie is niet een echt opvulmateriaal maar het wordt bij sommige bedrijven zo toegepast. Noppenfolie is meer geschikt voor het omwikkelen van producten. Bedrijven die weinig producten verzenden kiezen soms voor noppenfolie omdat het handig is om maar één soort opvulmateriaal, in de vorm van een rol noppenfolie, in huis te hebben dat overal voor […]

Noppenfolie is niet een echt opvulmateriaal maar het wordt bij sommige bedrijven zo toegepast. Noppenfolie is meer geschikt voor het omwikkelen van producten. Bedrijven die weinig producten verzenden kiezen soms voor noppenfolie omdat het handig is om maar één soort opvulmateriaal, in de vorm van een rol noppenfolie, in huis te hebben dat overal voor is in te zetten. Het gebruik van noppenfolie vraag geen apparatuur (investering). Voor regelmatig verzenden van producten wordt het als opvulmateriaal al snel te duur en is een combinatie met een ander opvulmateriaal gebruikelijk.

Eenzelfde verhaal geldt voor foam.

Reageer op dit artikel