artikel

Chips

Warehousing

Chips zijn een wijdverspreid toegepast middel van losse stortbare PS-vormpjes (in verschillende vormen verkrijgbaar) dat meestal in zakken wordt aangeleverd. Het is universeel toepasbaar en er kan snel en door iedereen mee worden gewerkt. Het vraagt nauwelijks investering, het is goedkoop en herbruikbaar.   Doordat dit opvulmateriaal zonder apparatuur is te verwerken, is er geen […]

Chips zijn een wijdverspreid toegepast middel van losse stortbare PS-vormpjes (in verschillende vormen verkrijgbaar) dat meestal in zakken wordt aangeleverd.

Het is universeel toepasbaar en er kan snel en door iedereen mee worden gewerkt. Het vraagt nauwelijks investering, het is goedkoop en herbruikbaar.

 

Doordat dit opvulmateriaal zonder apparatuur is te verwerken, is er geen risico op stilstand door storingen en is er geen onderhoud nodig. De nadelen zijn dat het materiaal statisch kan worden en dat bij de ontvanger het product zich eenvoudig en ongewenst kan verspreiden in de ruimte. Producten kunnen bovendien tijdens het transport omlaag zakken tussen de chips door. Bij grote op te vullen volumes, veel te transporteren producten en/of veel loze ruimte in de dozen, vraagt de voorraad chips veel plaats.

Reageer op dit artikel