artikel

Zoeken naar een vestigingslocatie bij Heembouw

Warehousing

Zoeken naar een vestigingslocatie bij Heembouw
Heembouw

Een goede vestigingslocatie is medebepalend voor het succes van een onderneming. Bouwgronden zijn schaars en vaak moeilijk te vinden. Heembouw heeft een databank met gegevens van beschikbare bouwgronden voor bedrijfspanden en kantoren.

Deze gronddatabank is inmiddels een uniek bestand met ruim 100.000.000 m2 beschikbare bouwlocaties voor bedrijfsgebouwen en kantoren. Dit zijn zowel gemeentelijke gronden, als gronden van andere, particuliere aanbieders, en zowel nieuwe locaties als bestaande locaties voor herstructurering of herontwikkeling.
  

Vernieuwde databank

Op de Logistica-stand van Heembouw kunt u kennis maken met de vernieuwde gronddatabanksite en zelf bekijken welke voor u interessante locaties beschikbaar zijn. http://www.gronddatabank.nl/

 

Stand 10, B.040

Lees ook

Reageer op dit artikel