artikel

Win een opblaasbare heftruck bij Jungheinrich

Warehousing

Win een opblaasbare heftruck bij Jungheinrich
Concepttruck

Jungheinrich toont de speciale Concept truck op de beurs in Utrecht. Dit is een pallettruck met lithium ion batterij en nieuwe, directe aandrijving. De bediening is met de top van je duim. Je kunt in 1 beweging links of rechts en achterwaarts of voorwaarts.

Jungheinrich organiseert ook een verloting. Iederéén die op onze stand een kaartje in de pot gooit, maakt ieder uur kans op een leuke, opblaasbare heftruck. Leuk voor op het strand of in het zwembad. En tijdens het borreluurtje (vanaf 16.00 uur) verloot het bedrijf elke dag drie hoofdprijzen: een gratis heftrucktraining voor 1 persoon, een gratis handpallettruck en … een verrassing…

 

Stand 12 D.038

Lees ook

Reageer op dit artikel