artikel

Werkend model kettingbaan bij bij Ancra

Warehousing

Werkend model kettingbaan bij bij Ancra
ancra

Ancra Systems biedt vele oplossingen die zich bewezen hebben in diverse industrieën. Wij staan u op onze Logistica-stand graag te woord voor een toelichting. Daarnaast kunt u hier ook een werkend model van ons kettingbaan systeem bekijken.

Efficiency en veiligheid drukken een steeds groter stempel op uw logistieke activiteiten. Ook ergonomie wordt vanwege striktere Arbo regelgeving belangrijker en schade wilt u tot een minimum beperken. Het automatisch laden en lossen van vrachtwagens is een mogelijkheid om uw logistieke processen te versnellen, terwijl u de kans op ongelukken aanzienlijk verminderd.

   

Minder heftruckbewegingen zorgen voor minder schadegevallen en de fysieke belasting van het personeel wordt door automatisch laden en lossen verlaagd. Een oplossing die dus op meerdere gebieden zijn vruchten afwerpt.

 

Ancra Systems

Stand 08 D039

Reageer op dit artikel