artikel

Warehouse Simulator op twee grote schermen

Warehousing

Warehouse Simulator op twee grote schermen
Logatec

Logatec zal een nieuw software programma onder de naam Warehouse Simulator introduceren tijdens de Logistica. Op de stand van P.I.T. Partner Internal Transport zal op twee grote schermen een doorlopende presentatie worden verzorgd. Daarnaast worden op verzoek demonstraties met het software pakket uitgevoerd.

Het nieuwe software pakket kan gerbuikt worden voor dynamische simulaties van goederenstromen en intern transport vloot binnen nieuwe of bestaande magazijnen.

 

De Warehouse Simulator is een programma welke ontwikkeld is vanuit de praktijk. Het programma kan eenvoudig een model genereren van een magazijn.

    

Op basis van de input- output gegevens, de verschillende gebruikte heftrucks en magazijntrucks, de interne goederenstromen/pick-strategieën en andere operationele parameters kan aan de hand van een Dynamische Simulatie een analyse worden gemaakt van het magazijn.

P.I.T. Partner Internal Transport 

Stand 11.C008

Reageer op dit artikel